Tietoa meistä

Seisomme talojemme laadun takana.

Rakennamme toimivaa arkea

Yksilöllisiä asuntoja 

hyvillä sijainneilla

Avaria Kodit sai alkunsa halusta toteuttaa yksilöllisiä asuntoja hyvillä sijainneilla. Aloitimme vuonna 2021 rakentamaan omakoti- ja paritaloja sekä rivitaloja Oulun seudulla ja sittemmin myös Rovaniemellä.

Avaria Koti sijaitsee aitiopaikalla

Avaria Kodin suunnittelu lähtee liikkeelle hyvästä sijainnista. Kartoitamme tontteja, jotka vastaavat talojemme laatua. Huomioimme, että läheltä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut sekä toimivat liikenneyhteydet.

Tontti määrittää pitkälle myös sitä, millaista taloa lähdemme suunnittelemaan ja rakentamaan. Teemme koteja, joissa optimoidaan tontin mahdollisuudet.
Haluamme, että arki toimii.

Avaria Koti on harkittu ja viimeistelty kokonaisuus

Avaria Kodissa on laadukkaat materiaalit ja harkiten suunnitellut ratkaisut, jotka maksimoivat kodin toimivuuden ja viihtyvyyden. Asiakkaamme ovatkin olleet tyytyväisiä siihen, että rakennusprojekti on tehty valmiiksi sovitulla tavalla, viimeistä silausta myöten.
”Kun päästiin astumaan valmiiseen kotiin avainten luovutuksen jälkeen, niin oli ilo huomata, että kaikki oli viimeisen päälle tehtyä loppusiivouksia myöten. Iloinen yllätys oli myös, että kodissa odotti Avarialta tuparilahja.” ‒ Jami Ruopsa, Rovaniemi

Välitöntä ongelmanratkaisua

Aidompaa vuorovaikutusta

Osaamme suunnitella rakentamiselle oikeat aikataulut, jolloin kompromisseja ei tarvitse tehdä missään vaiheessa. Koko Avaria Kodin rakennusprosessi dokumentoidaan. Se on kodin omistajalle tae laadustamme.
Rakennusvaiheessa asiakkaamme on aina tietoinen siitä, missä vaiheessa projekti on. Hän pääsee osallistumaan päätöksiin aina, kun niitä tarvitaan. Talon valmistuttua Avaria Kodilla on käytössä myös talonmiespalvelu.

Me kannamme vastuun

Avaria Kodit vastaa tekemisistään asiakkaalle, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Teemme asiat aina oikein noudattamalla hyvää rakennustapaa.

Valitsemme Avaria Kotien toteuttajiksi tekijät, joiden asenne on arvojemme mukainen ‒ vastuullinen, ammattitaitoinen ja tekemisestään ylpeä.

Seisomme rakentamamme talon laadun takana senkin jälkeen, kun koti on luovutettu.
Annamme taloillemme siitä takuun.

Kilpailua käymme vain tonteista

Meillä ei ole kilpailijoita, koska haluamme tehdä asiat toisin kuin muut. Käymme kilpaa vain rakennustonteista, jotka täyttävät kriteerimme.
Talon tulee sijaita Avaria Kodin arvoisella paikalla ‒ alueen palvelut ja liikenneyhteydet huomioiden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram